- page 53

1 pkt fryst smördeg
Fyllning:
10 st soltorkade tomater
100 gr brie
1 dl riven parmesanost
några ruccolablad
1 st ägg
1
½
dl matlagningsgrädde
salt
chili, grovkrossad
mozzarella, tomater, rödlök
flingsalt
cocktailkapris (kaprisbär)
olja & balsamvinäger
Sätt ugnen på 175 grader.
Tryck ut smördeg i 4 små portionsformar.
Lägg hackade soltorkade tomater, brie och några
ruccolablad i varje form.
Vispa ägget. Vispa i grädde och parmesan.
Krydda med salt och chili.
Häll ner i pajskalen, lägg på lite soltorkade tomater
och riven parmesan och skjuts in i ugnen.
Grädda i ca 30 min tills pajerna fått lite färg.
Servera tillsammans med skivor av mozzarella och
skivade tomater som toppas med rödlök i tunna tunna
skivor, flingsalt och några cocktailkapris (kaprisbär).
Blanda 2 msk olja och 1 msk balsamvinäger och häll
över.
1...,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52 54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,...118
Powered by FlippingBook