Receptbok 2012 - page 68

300 gram Gratäng Crème Peppar
1 burk(ar) bönor, blandade
200 gram bladspenat
500 gram lax, i portionsbitar
8 st små tomater
2 msk pumpafrön
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 200 grader. Spola av
bönorna.
Lägg bladspenaten och bönorna i
en stor ugnsfast form. Blanda med
smält smör och krydda med salt.
Lägg på laxen, krydda med salt
och klicka på Gratäng Crèmen.
Dela tomaterna och lägg dem
bredvid.
Strö över pumpafrön.
Baka i ugn ca 20 minuter tills fisken
är färdig. Sätt gärna ugnen på gril-
läge de sista 5 minuterna.
P e p pa r g r at i n e r ad l a x
med spenat, tomater och bönor
1...,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67 69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,...110
Powered by FlippingBook