Receptbok 2012 - page 72

Ca 4 portioner
Dela fyra kycklingfiléer och
skiva dem ganska tunt. Bryn dem
i olivolja med några finhackade
vitlöksklyftor.
Koka ca 300g tagliatelle (pasta).
Hacka en halv till en deciliter
soltorkade tomater och lika mycket
skivade jalapenos (finns på glasbruk
i taco-hyllan).
Häll ca en och en halv deciliter av
både grädde och crème fraiche
över kycklingen tillsammans med
en rejält rågad djuptallrik med fryst
spenat. Lägg i tomater och jala-
penos också. Låt koka ihop, salta
och svartpeppra efter behov.
Häll kycklingen över pastan, rör
ihop och servera
!
Smaklig måltid
!
S p e nat pa sta
me d j a l a p e no s och s o lto r k ad e tomat e r
1...,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71 73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,...110
Powered by FlippingBook