Receptbok 2012 - page 70

5 dl filmjölk
1 dl mörk sirap
2 tsk salt
2 tsk bikarbonat
2 msk vetegroddar
1/2 dl vetekli
3/4 dl rågkross
3/4 dl solrosfrön
1 1/2 dl rågsikt
1 dl grahamsmjöl
2 1/2 dl vetemjöl
1 dl russin
1 dl hela skållade mandlar
1 dl torkade aprikoser
GÖR SÅ HÄR:
Blanda först alla torra ingredien-
ser innan filmjölken och sirapen
tillsätts.
Häll upp semeten i en smord 1,5
liters brödform, strö över lite mjöl
eller mannagryn.
Grädda i ugn 175 grader i ca 80-90
min
Hög b o b r öd e t
1...,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,...110
Powered by FlippingBook