4 personer
1 grillad kyckling
1 paket ekologiskt bacon
2 ekologiska avokado
1 röd lök eller salladslök
2 ekologiska tomater, eller många
cocktailtomater
4 skivor bröd, gärna lantbröd
1 ask mixad ekologisk sallad
1 granatäpple
Parmesanost
1 liten påse pinjenötter
GÖR SÅ HÄR:
1. Skölj salladen och lägg på ett
stort fat.
2. Skär löken fint och blanda ihop
med salladen.
3. Skala och kärna ur avokadon
och dela den i klyftor. Lägg klyf-
torna på salladen. Skiva tomaterna
eller dela cocktailtomaterna och
lägg dem ovanpå.
3. Stek baconet knaprigt, låt svalna
innan du delar dem. Bena sedan ur
kycklingen, finfördela köttet och
lägg det på salladen.
4. Stek brödet i en stekpanna med
lite olja och toppa salladen med
dem.
5. Strö över pinjenötter, granat-
äpple kärnor, små parmesanbitar
och ringla sedan Granatäpple
Crema di Balsamico över salladen.
Servera genast.
Mums i g kyckl i ngsal lad
med Granatäpple Balsam i co