Receptbok 2009 - page 103

4 lövbiffar
salt och peppar
4 ciabatta bröd
1 knippa morötter
1 knippa grön sparris
100 g sockerärter eller
haricots verts
100 g champinjoner
2 stjälkar bladselleri
12 cocktailtomater
ruccolasallad
Marinad:
1 msk balsamvinäger
2 tsk dijonsenap
2 krm salt
1 msk hackad dill
1 msk hackad gräslök
4 msk olivolja
Parmesanostkräm:
2 dl crème fraiche
1 dl riven parmesanost
2 krm salt
1 krm svartpeppar
lövbiff i ciabattabröd
Lövbiff
i Ciabattabröd
Ansa och förväll morötter, sparris och ärtor - spola i kallt vatten.
Skiva champinjoner och bladselleri. Dela tomaterna.
Blanda alla ingredienserna till marinaden i en skål och vänd ner grönsakerna och salladen.
Blanda alla ingredienserna till ostkrämen. Dela ciabattabröden.
Grilla eller stek lövbiffarna och bröden. Salta och peppra.
Lägg upp köttet i bröden tillsammans med salladen och servera med parmesanostkrämen.
Vi skippade parmesanostkrämen och körde på en chillismaksatt creme fraiche istället.
1...,93,94,95,96,97,98,99,100,101,102 104,105,106,107,108,109,110,111,112,113,...138
Powered by FlippingBook