200 gr kantareller, förvällda
1
½
msk kokosolja
2 krm flingsalt
1 krm svartpeppar
2 krm paprikapulver
1 krm cayennepeppar
1 msk balsamicovinäger
2 dl crème fraiche (34%)
2 dl vispgrädde (40%)
1
½
dl pinjekärnor, torrostade
Till servering
2 st avokado,
delade och skalade
några ruccolablad till garnering
Värm kokosoljan och fräs kantarellerna tills de får fin
färg, och blir lite krispiga.
Tillsätt alla kryddor och balsamvinägern och blanda.
Rör i crème fraiche och vispgrädde.
Låt puttra i cirka 5 minuter, till lagom konsistens.
Lägg pinjekärnorna i en torr stekpanna och torrosta
på medelvärme. Ha koll så de inte blir brända.
Dela avokadon och lägg upp på assietter.
Skeda över de krämiga kantarellerna och strössla med
pinjekärnor.
Garnera med några kvistar ruccola och eventuellt lite
paprika.