- page 23

2 dl hela mandlar (utan skal)
3 st päron
2 msk råsocker
2 msk tryffelolja
1 msk smör
100 gr ruccola
200 gr robiolaost
salt
peppar
Rosta mandlarna.
Dela päronen och kärna ur, skär sedan dem i större
klyftor.
Smält råsockret i en stekpanna (tills det blir
gyllenbrunt).
Lägg i de skurna päronen i ca 1 minut.
När päronen har fått fin färg, klicka då i smöret och
vänd runt.
Tvätta ruccolan och låt den torka på en handduk.
Lägg upp ruccolan i botten på ett uppläggningsfat.
Lägg sedan på päronen.
Bryt ner robiolan i mindre bitar och lägg dom på
ruccolan och päronen.
Toppa med rostade mandlar, tryffelolja, salt och
peppar.
1...,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,...118
Powered by FlippingBook