4 portioner
1/2 rotselleri
2 msk Crème Fraiche
1 msk majonnäs
2 tsk fransk senap
1 äpple
lite färskpressad citronsaft
8-12 tunna skivor skinka
några salladsblad
salt och nymalen peppar
Gör så här:
Skala rotsellerin och skär den i
tärningar. Koka i lättsaltat vatten
ca 10 minuter tills de är nätt och
jämnt mjuka. Blanda crème
fraiche,
majonnäs och fransk senap. Skär
äpplet i tärningar och pressa över
lite citronsaft. Blanda ner rotselleri
och äppeltärningar i såsen. Smaka
av med salt och nymalen svartpep-
par.
Lägg en klick selleri- och äppelsal-
lad på varje skinkskiva. Toppa med
ett salladsblad och rulla ihop.
Lägg upp på ett serveringsfat.
J u l s k i n k r u l l a r
me d s e l l e r i - och ä p p e l s a l l ad