Receptbok 2009 - page 83

300 gr smör
6 ägg
9 dl socker
2 dl kakao
1 tsk salt
2 msk vaniljsocker
4½ dl vetemjöl
kokostosca:
300 gr kokos
3 dl socker
1½ dl ljus sirap
2 dl vispgrädde
125 gr smör
Lägg ett bakplåtspapper i långpanna.
Smält smöret. Vispa ägg och socker, tillsätt de torra
ingredienserna och rör om. Tillsätt det smälta smöret.
Grädda i 200° 10-15 min. Koka under tiden samman
kokostoscan till en tjock smet. Ta ut formen ur ugnen
och häll kokossmeten så jämt du kan över kakan. Grädda
ytterligare ca. 20 min. Låt svalna och skär sedan i rutor.
chokladfavoriter
Chokladfavoriter
med kokostosca
1...,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82 84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,...138
Powered by FlippingBook