Receptbok 2009 - page 81

3 pkt bacon
1-2 purjolökar
1 kg kycklingfilé
7 dl grädde
2-3 tsk dijonsenap
2 tsk torkad dragon
Mushroom Soy
Salt, peppar
Knaperstek baconen och dela i småbitar/smula sönder.
Skiva och fräs purjolöken i smör tills den blir mjuk.
Dela kycklingfilén i grytbitar och stek i smör.
Blanda ihop allt i en gryta och häll över ca. 7 dl vispgrädde.
Tillsätt dijonsenap, dragon och en skvätt Mushroom Soy.
Smakas av med salt och peppar
Låt grytan puttra 15-20 minuter. Klart!
Servera med blomkålsriv eller som den är. Om du inte är
så noga med LCHF-delen (low calorie high fat) serverar
du med fullkornspasta, ris eller ugnsstekt potatis.
favoritkyckling (lchf)
Favorit kyckling
1...,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,...138
Powered by FlippingBook