Receptbok 2009 - page 21

4 st kycklingfiléer
1 färsk röd chilifrukt
salt
svartpeppar
4 msk strimlade soltorkade tomater i olja
4 msk tomatpuré
2 dl mellangrädde
2 dl matlagningsgrädde
1 msk maizenaredning
1 tärning hönsbuljong
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk hackad persilja
1 tsk soja
1 msk margarin eller olja att steka i
Skär kycklingfiléerna i bitar och bryn dem i en stekpanna tills de är i stort
sett genomstekta. Dela chilifrukten på längden. Kärna ur den och
strimla den fint. Lägg den i grytan och låt den fräsa med en
stund. Salta och peppra efter smak. Lägg sedan i övriga
ingredienser och låt allt puttra i cirka 10 min.
Smaka av och krydda mer om det behövs.
kycklinggryta
Himmelsk
Kycklinggryta
1...,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,...138
Powered by FlippingBook