Receptbok 2012 - page 102

4-5 portioner
2 gula lökar
1 msk smör
1 brk krossade tomater
1 1/2 tsk salt
600 g djupfryst torsk
2 dl Crème Fraiche
1 tsk curry
2 msk finhackad persilja
GÖR SÅ HÄR:
Skala och hacka löken. Fräs den
mjuk i smöret, i en traktörpanna.
Tillsätt tomater och salt. Låt koka
ca 10 min.
Skär den knappt tinade fisken
i 2 cm tjocka skivor.
Lägg fisken på tomatröran och sjud
10-15 min.
Lyft upp fisken på ett serveringsfat
och håll den varm. Blanda Crème
Fraiche med curry och vänd ner det
i tomatröran.
Häll såsen över fisken och garnera
med hackad persilja. Servera med
ris eller pressad potatis.
F r ä s cha f i s k e n
1...,92,93,94,95,96,97,98,99,100,101 103,104,105,106,107,108,109,110
Powered by FlippingBook