Receptbok 2010 - page 83

500 g kycklinglårfiléer
1 msk smör
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
broccoli
2 tsk curry
salt och vitpeppar
1 msk kycklingfond
2 dl grädde
Skär kycklingen i ganska små bitar. Hetta upp en stekpanna med
smör och bryn kycklingen runt om. Skala och finhacka vitlök och
lök. Skär paprikan i små bitar. Lägg ner vitlök, lök, broccoli och
paprika i stekpannan. Strö på curry, salt och peppar.
Häll på fond och grädde och låt koka i 5-7 minuter.
Friskt vatten är en bra dryck men vill man ha lite bubbel passar
ett torrt vitt vin t ex Mulderbosch Chenin Blanc 2005.
MATS OLSSON
1...,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82 84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,...132
Powered by FlippingBook