Previous Page  2 / 16 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 16 Next Page
Page Background

2

MAGASIN HOTELL HÖGA KUSTEN UTGES FÖR FEMTE ÅRET

upplaga

14 000

exemplar •

ansvarig utgivare

mats löfroth

tidningen är producerad

av olof wigren media ab,

www.mmow.se

foto, där inget annat anges

carola harnesk photographer

omslagsfoto

ann isaksson •

grafisk form

marie nilsson, ågrenshuset •

tryck

ågrenshuset, bjästa 2016

Så var det dags igen. Du håller i handen

ännu en utgåva av vår egen tidning. Det är

både roligt och viktigt för oss att genom

den få visa våra gäster vad som händer

här hos oss och hur vi tänker här på

hotellet.

Vi har haft en vår och en sommar som har va-

rit fantastiskt bra, både på hotellet, i restau-

rangen och på konferenssidan. Väldigt ofta

har det varit fullsatt i restaurangen och alla

konferenslokaler har varit bokade. Lägg till en

beläggning på hotellet på över 80 procent i

snitt, så förstår du att jag är mycket nöjd!

Det viktigaste är dock att alla gäster som

kommer till oss blir nöjda (det är för oss den

bästa marknadsföringen). Bland det roligas-

te vi vet är att få höra alla positiva ord vid

utcheckning, i restaurangen eller via telefon.

Tänk vilken härlig dag det blir när man öpp-

nar mail-boxen på morgonen och det första

mailet man läser innehåller idel lovord och

beröm från en nöjd gäst. Sådana dagar lovar

jag dig att vi har haft ett antal av!

Idag bokas mycket via olika bokningskanaler,

t.ex

. Booking, Trivago,

Hotels.com

m fl. Uti-

från de recensioner som kunderna ger där,

delas ett betyg ut. Facebook och Tripadvisor

är ytterligare sidor där det är möjligt att re-

censera anläggningar. Jag som ägare kan inte

annat än vara oerhört stolt över våra fina be-

tyg och recensioner på dessa sidor. Misslyck-

as gör vi ibland och misstag görs (serverar

man som vi gör ibland, 950 tallrikar per dag,

är det kanske inte så konstigt). Det hör till en

sådan här tidvis intensiv bransch. Men det

viktigaste är att man försöker rätta till dessa

misstag på bästa möjliga sätt och det är vår

bestämda ambition.

2016 BLIR ETT NYTT REKORDÅR

– NU FORTSÄTTER VI ATT

SATSA

Vår strävan att fortsätta att utvecklas in-

tensifieras och ett led i detta är att jag från

årsskiftet har anställt en hotellchef, Andreas

Kindahl. Han kommer att avlasta mig genom

att successivt ta över de löpande driftsfrå-

gorna tillsammans med köks- och restauran-

gansvariga. Därmed frigörs mer tid för mig

att lägga på hotellets utvecklingsmöjligheter.

Jag hoppas att vi då kan sjösätta fler av våra

planer – det känns jättespännande och inspi-

rerande!

Jag fick Utmärkelsen Årets Företagare i

Kramfors kommun 2016. Det är väldigt svårt

att jämföra olika företagare med varandra då

det handlar om olika branscher, men i vilket

fall tycker jag att det var kul som rackarns och

det gav mig verkligen en knuff i ryggen. Vi har

många duktiga, hängivna och kreativa före-

tagare i Kramfors och bara tanken på det gör

att man blir än mer stolt.

Det som gör mig m e s t stolt är dock alla

mina otroligt duktiga medarbetare! Det är ju

de som har gjort det möjligt för oss att ut-

vecklas så bra så som vi har gjort. Därför fi-

rade jag utmärkelsen tillsammans med dem i

våras med ett besök i Stockholm. Vi besökte

The Winery Hotel, åt middag på Oaxen, såg

Lena Philipson showa loss och avslutade se-

dan med en lunch hos Paolo Roberto. Det

blev ett härligt partaj, med mycket tänkvärt

att ta med sig hem till Höga Kusten. Vi fick

flera jättebra exempel på proffsigt värdskap,

bemötande och service. Sanningen att säga

även några mindre bra exempel, men även

det var väldigt tänkvärt.

Vi hoppas att du som gäst hos oss alltid ska

få ett bra värdskap, ett personligt bemötande

och en utmärkt service – det är vår absoluta

målsättning!

Varmt välkommen till Hotell Höga Kusten!

MATS LÖFROTH

ÄGARE/VD