Previous Page  9 / 16 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 9 / 16 Next Page
Page Background

9

Inom hotell– och restaurangnäringen

pratar man om faktorer som är viktiga

för att gästen ska känna sig sedd, bli väl

omhändertagen och vilja återkomma.

Vi kallar det att skapa trivsel, veta vad vi pra-

tar om, lyssna på gästen, ge ett leende och

visa att vi bryr oss om.

Det underlättas av att vi har så roligt på vår

arbetsplats. Den glädje vi känner över att

jobba här har en tendens att smitta av sig på

våra gäster.

Vi har också regelbundna utbildningar och

gör studiebesök.

I år har vi bland annat besökt The Winery

Hotel i Stockholm och haft en interutbild-

ning med en av Sveriges främsta vinkännare,

nämligen Michel Jamais.

Vår ambition är att du från det att du kliver

in genom entrén ska känna mer och mer att

det här är ett ställe där omtanken genom-

syrar det mesta och att det vi levererar hål-

ler hög klass – oavsett om det är maten på

tallriken, drycken i glaset, våra medarbetares

kompetens, den teknik som finns i våra kon-

ferensrum eller sängarna du sover i om du

övernattar.

Till det adderar vi en ständig ambition att

kunna vara flexibla och möta särskilda behov

och önskemål.

Höga Kusten utvecklas för varje år.

Vi är en av landets mest växande och spän-

nande destinationer inom besöksnäringen

och på Hotell Höga Kusten är vår målsätt-

ning att vara en drivande aktör i denna pro-

cess. Då finns det inga genvägar.

SERVICE

OCH VÄRDSKAP

I FOKUS