9
Inom hotell– och restaurangnäringen
pratar man om faktorer som är viktiga
för att gästen ska känna sig sedd, bli väl
omhändertagen och vilja återkomma.
Vi kallar det att skapa trivsel, veta vad vi pra-
tar om, lyssna på gästen, ge ett leende och
visa att vi bryr oss om.
Det underlättas av att vi har så roligt på vår
arbetsplats. Den glädje vi känner över att
jobba här har en tendens att smitta av sig på
våra gäster.
Vi har också regelbundna utbildningar och
gör studiebesök.
I år har vi bland annat besökt The Winery
Hotel i Stockholm och haft en interutbild-
ning med en av Sveriges främsta vinkännare,
nämligen Michel Jamais.
Vår ambition är att du från det att du kliver
in genom entrén ska känna mer och mer att
det här är ett ställe där omtanken genom-
syrar det mesta och att det vi levererar hål-
ler hög klass – oavsett om det är maten på
tallriken, drycken i glaset, våra medarbetares
kompetens, den teknik som finns i våra kon-
ferensrum eller sängarna du sover i om du
övernattar.
Till det adderar vi en ständig ambition att
kunna vara flexibla och möta särskilda behov
och önskemål.
Höga Kusten utvecklas för varje år.
Vi är en av landets mest växande och spän-
nande destinationer inom besöksnäringen
och på Hotell Höga Kusten är vår målsätt-
ning att vara en drivande aktör i denna pro-
cess. Då finns det inga genvägar.
SERVICE
OCH VÄRDSKAP
I FOKUS