Receptbok 2010 - page 95

1 grillad kyckling
1 dl brandy
5 skivor ananas (lite spad, ca 0,5 dl)
salt och svartpeppar
1,5 dl majonnäs
0,5 dl koncentrerad apelsinjuice
tomater
sallad
gurka
silverlök
röd karamellfärg
Skär kycklingen och ananasen i små bitar. Blanda brandy,
ananasspad, svartpeppar, salt, majonnäs och apelsinjuice.
Blanda sedan i ananasen och kycklingen. Blanda i lite röd
karamellfärg så att blandingen blir lite röd/rosa. Skär tomater
och gurka i tjocka skivor och strimla salladen. Skiva silverlöken
så att det blir ringar. Ta fram tallrikar och lägg lite sallad i en hög
på mitten. Placera därefter varannan tomatskiva och varannan
gurkskiva runt tallriken. Placera lökringarna ovanpå salladen.
Klicka därefter ut smeten på salladen.
ROGER VEDIN
1...,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94 96,97,98,99,100,101,102,103,104,105,...132
Powered by FlippingBook