Receptbok 2010 - page 121

Pajdeg:
100 g smör eller margarin
2 dl mjöl
1 krm salt
2 msk vatten
Förgrädda ca 11 min – 225°
4 dl creme fraiche
2 paket crabfish
1 paket dill
2 dl (minst) riven västerbottensost
lite svartpeppar
partytomater (gärna i olika färger)
Dela crabfishen i mindre bitar och rör samman med övriga ingre-
dienser. Fördela cremefraicheröran i formen. Skär tomaterna
i skivor och lägg överst. Grädda i 225° tills pajen fått fin färg.
Dekorera med rom och citron. Servera med ett gott bröd och en
sallad som innehåller fetaost.
Vintips: Hubert Beck Pinot Gris Réserve du Chevalier
PER-HÅKAN WESTMAN
1...,111,112,113,114,115,116,117,118,119,120 122,123,124,125,126,127,128,129,130,131,...132
Powered by FlippingBook