Receptbok 2008 - page 38

4 personer
2 ½ kg tjocka revbensspjäll
6 lagerblad
1-1 ½ msk rosépeppar hela korn
1-1 ½ msk grönpeppar hela korn
1-1 ½ msk svartpeppar hela korn
1-1 ½ msk kryddpeppar hela korn
ev 1 - 2 msk sechuanpeppar hela korn
1 bit färsk ingefära ca 100 gr
2 dl honung
Lägg revbensspjällen i en kastrull
täck med lättsaltat vatten lägg i
lagerbladen och koka under lock
skumma väl i början.
Spjällen är färdigkokta när benen
nästan släpper från köttet 1
½
- 2
PEPPAR- OCH
INGEFÄRSGLASERADE
REVBENSSPJÄLL
1...,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37 39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,...70
Powered by FlippingBook