Magasin Hotell Höga Kusten nr 3 - page 5

5
Linda
Paola
Peter
succÉn
fortsätter
– boka årets julborD!
Två år i rad har vårt Julbord Deluxe gjort formidabel
succé. Julbordet där vi serverar det lilla extra, bjuder på
spännande crossovers, varvar traditionella svenska jul-
bordsrätter med inspirerande godbitar från utländska
kök och inte snålar på någonting.
LINDA THyLANDER
restaurangchef
Vad vet dina arbetskamrater inte om dig?
– Att jag jobbat på tivoli som gatuköksbiträde och ”tjackat”
kioskerna.
Vilket av evenemangen i höst rekommenderar du särskilt?
– Vår weekend med Bengt Frithiofsson. Jag tycker att Bengt
är en störtskön människa!
PETER HOLMBERG
sous chef
Vad vet dina arbetskamrater inte om dig?
– Att jag är väldigt ödmjuk (skratt).
Vilken är din favoriträtt på menyn?
– Lammfilén. Vi serverar den så mör och fin.
PAOLA GONZALES SJÖDIN
servitris
Vad vet dina arbetskamrater inte om dig?
– Att jag tänker på svenska men räknar på spanska.
Vilket av evenemangen i vinter rekommenderar du särskilt?
– Julbordet med stand up-komikern Lennie Norman och musikerna
Klas Norberg och Erik Eurenius.
Medarbetare
tycker till
Givetvis blir det en fortsättning även i år. Boka redan nu bord
för familjen, personalen, kunderna eller andra som du vill av-
njuta ett magnifikt julbord med.
Vid flera av sittningarna blir det även underhållning. Se på
mittuppslaget när det sker och vilka som uppträder.
Vi kan också berätta att vi i år, liksom i fjol, kommer att
skänka denmat somblir över efter att den sista gästen tackat
för sig till Svenska Kyrkans verksamhet i Kramfors. Mat från
vårt julbord kommer att serveras på julafton på deras julbord.
Det känns gott att veta att vår goda mat gör gott även när vi
har stängt för julen.
1,2,3,4 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...16
Powered by FlippingBook