ProCROSS Katalog 4-2022

NTM +34 P (kg) Mjölk (kg) +295,3 +22.0 F (kg) +31.2 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH SHEIK P $DUGHPD 6XSHUȵ \ (W _ $ GDJLR 3 '(8 aAa 243 DOTTERFERTILITET 105 KALVNING DIREKT 104 KALVN. MATERNELL 110 JUVERHÄLSA 103 ÖVRIG HÄLSA 98 ÖVERLEVANDETAL 117 KLÖVHÄLSA 104 UNGDJURSÖVERLEVNAD 93 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 127 MJÖLK, KG 109 PROTEIN, KG 122 PROTEIN % 117 FETT, KG 125 FETT % 113 TILLVÄXT 96 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 105 111 117 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 116 115 FUNKTION NTM +34 P (kg) Mjölk (kg) -164 +9.0 F (kg) +27.5 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH ALLOY VH Alberta | VH Grejs DNK 261909 aAa 423 DOTTERFERTILITET 110 KALVNING DIREKT 101 KALVN. MATERNELL 103 JUVERHÄLSA 103 ÖVRIG HÄLSA 111 ÖVERLEVANDETAL 114 KLÖVHÄLSA 116 UNGDJURSÖVERLEVNAD 109 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 120 MJÖLK, KG 95 PROTEIN, KG 109 PROTEIN % 122 FETT, KG 122 FETT % 123 TILLVÄXT 109 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 104 100 123 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 110 101 FUNKTION 30

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=