ProCROSS Katalog 4-2022

NTM +39 P (kg) Mjölk (kg) -32.8 +17 F (kg) +31,2 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH SADUDU VH Solado | VH Bosman DNK 261914 aAa 342 DOTTERFERTILITET 103 KALVNING DIREKT 111 KALVN. MATERNELL 106 JUVERHÄLSA 112 ÖVRIG HÄLSA 111 ÖVERLEVANDETAL 103 KLÖVHÄLSA 112 UNGDJURSÖVERLEVNAD 110 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 126 MJÖLK, KG 99 PROTEIN, KG 117 PROTEIN % 126 FETT, KG 125 FETT % 121 TILLVÄXT 93 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 95 102 116 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 106 102 FUNKTION NTM +40 P (kg) Mjölk (kg) -98.4 +22 F (kg) +32,5 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH SWISH VH Spruce | VH Nerd RC SWE 45170 aAa 435 DOTTERFERTILITET 109 KALVNING DIREKT 103 KALVN. MATERNELL 103 JUVERHÄLSA 112 ÖVRIG HÄLSA 105 ÖVERLEVANDETAL 108 KLÖVHÄLSA 107 UNGDJURSÖVERLEVNAD 107 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 130 MJÖLK, KG 97 PROTEIN, KG 122 PROTEIN % 138 FETT, KG 126 FETT % 124 TILLVÄXT 100 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 113 100 108 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 102 118 FUNKTION 29

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=