ProCROSS-Katalog-Växa-nr2-2022

NTM P (kg) Mjölk (kg) +29 +35,3 +9,6 F (kg) +27,4 Kappa kasein AA Beta kasein A2A2 VR VEHMAA VR Vimo | VR Filur FIN 48510 aAa DOTTERFERTILITET 100 KALVNING DIREKT 110 KALVN. MATERNELL 99 JUVERHÄLSA 113 ÖVRIG HÄLSA 98 ÖVERLEVANDETAL 115 KLÖVHÄLSA 106 UNGDJURSÖVERLEVNAD 108 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 118 MJÖLK, KG 101 PROTEIN, KG 109 PROTEIN % 114 FETT, KG 121 FETT % 126 TILLVÄXT 101 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 120 107 114 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 107 105 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +33 +282,2 +19,1 F (kg) +18,3 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VR FACIT P VR Fanof P | VR Lazer DNK 38226 aAa 234 DOTTERFERTILITET 105 KALVNING DIREKT 95 KALVN. MATERNELL 94 JUVERHÄLSA 104 ÖVRIG HÄLSA 109 ÖVERLEVANDETAL 106 KLÖVHÄLSA 111 UNGDJURSÖVERLEVNAD 113 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 118 MJÖLK, KG 108 PROTEIN, KG 118 PROTEIN % 114 FETT, KG 114 FETT % 107 TILLVÄXT 99 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 106 115 120 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 96 100 FUNKTION 22

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=