Växa ProCROSS Katalog nr 4-2021

NTM P (kg) Mjölk (kg) +44 -98,4 +23 F (kg) +37,5 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH SWISH VH Spruce | VH Blogg SWE 45170 aAa 435 DOTTERFERTILITET 108 KALVNING DIREKT 103 KALVN. MATERNELL 99 JUVERHÄLSA 113 ÖVRIG HÄLSA 109 ÖVERLEVANDETAL 111 KLÖVHÄLSA 111 UNGDJURSÖVERLEVNAD 109 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 133 MJÖLK, KG 97 PROTEIN, KG 123 PROTEIN % 140 FETT, KG 130 FETT % 127 TILLVÄXT 97 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 107 102 109 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 104 115 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +35 +229,6 +23 F (kg) +17,5 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH FILLMAN Felix | Nilson DNK 260947 aAa 234 DOTTERFERTILITET 112 KALVNING DIREKT 94 KALVN. MATERNELL 121 JUVERHÄLSA 109 ÖVRIG HÄLSA 109 ÖVERLEVANDETAL 112 KLÖVHÄLSA 111 UNGDJURSÖVERLEVNAD 100 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 122 MJÖLK, KG 107 PROTEIN, KG 123 PROTEIN % 121 FETT, KG 114 FETT % 106 TILLVÄXT 100 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 104 94 118 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 97 107 FUNKTION 28

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=