Växa ProCROSS Katalog nr 4-2021
NTM P (kg) Mjölk (kg) +30 +209,7 +19,1 F (kg) +29,8 Kappa kasein AA Beta kasein A2A2 VR UPPURA VR Usva | VR Figarol FIN 48444 aAa DOTTERFERTILITET 101 KALVNING DIREKT 103 KALVN. MATERNELL 94 JUVERHÄLSA 105 ÖVRIG HÄLSA 100 ÖVERLEVANDETAL 112 KLÖVHÄLSA 100 UNGDJURSÖVERLEVNAD 100 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 123 MJÖLK, KG 106 PROTEIN, KG 118 PROTEIN % 118 FETT, KG 122 FETT % 119 TILLVÄXT 105 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 101 109 112 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 108 104 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +34 -209,7 +10,6 F (kg) +21,7 Kappa kasein AE Beta kasein A1A2 VR UPWAY VR Usva | VR Viljar FIN 48478 aAa 243 DOTTERFERTILITET 108 KALVNING DIREKT 101 KALVN. MATERNELL 104 JUVERHÄLSA 116 ÖVRIG HÄLSA 109 ÖVERLEVANDETAL 113 KLÖVHÄLSA 115 UNGDJURSÖVERLEVNAD 103 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 117 MJÖLK, KG 94 PROTEIN, KG 110 PROTEIN % 131 FETT, KG 116 FETT % 129 TILLVÄXT 101 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 103 109 121 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 99 101 FUNKTION 22
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=