140 RUNTOM. ANUNDSJÖ AKTUELLT Smörjmedel och akrylatbränsle Swedols sortiment finner ni hos oss WESTERNUTRUSTNING För dig och din häst! Välkommen till Gårdsbutiken i Sörflärke Vi har flexibla öppettider Kent • 070-625 84 09 Cecilia • 070-625 42 96 www.kentskogmaskin.se SLANGVERKSTAD MED CLEAN CUT SYSTEM Vi pressar när du behöver! TRYCKADE RUNDSVARVADE STOLPAR OCH SLANOR från Fyrås Trä. ELECTRONIC USEONLY Cesam n. www.nolaskogstrafikskola.se • info@nolaskogstrafikskola.se • 0660-21 10 10 • 073-660 89 30 VI UTBILDAR PÅ BIL, MC, MOPED OCH TUNGT SLÄP Vi tar Örnkortet Nolaskogs Trafikskola Vill du ta körkort för AM eller MC? RECEPT PERFEKT TILL MIDSOMMAR 1 smördegsrulle 1 ägg 1 röd lök (spar lite till dekoration) 1 liten kruka dill (spar lite till dekoration) 350 g handskalade räkor (varav ca 100 g till dekoration) 4 dl creme fraiche 34% 150 g färskost (Philadelphia) 100 g majonnäs 1/2 citron (saften) Ca 1/2 citron till dekoration Gör så här: 1. Rulla ut smördegen, dela den i mitten till två rektanglar. Pensla med ett uppvispat ägg. Grädda på 200 grader i ca 15 minuter, tills den fått fin färg och blivit frasig. Låt svalna helt. 2. Vispa creme fraiche kraftigt med elvisp. I början blir den vattnig, men fortsätt bara vispa tills den blir fast. Blanda i majonnäs, färskost, hackad dill, pressad citron, räkor, salt & peppar. 3. Bred ut hälften av räkröran på ett bröd. Lägg på det andra brödet, bred sedan ut resten på översta brödet. Dekorera. Den här tårtan är godast att äta när den är nygjord. Den går att förbereda några timmar innan, men godast nygjord. Källa: instagram.com/medhusvagn Skagentårta ca 6-8 pers
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=