NTM +23 P (kg) Mjölk (kg) +0.0 +4,2 F (kg) +19.0 Kappa kasein AA Beta kasein A2A2 VR BOGAR P VR Babus P | VR Fonseca SWE 99981 aAa DOTTERFERTILITET 103 KALVNING DIREKT 102 KALVN. MATERNELL 103 JUVERHÄLSA 104 ÖVRIG HÄLSA 102 ÖVERLEVANDETAL 116 KLÖVHÄLSA 121 UNGDJURSÖVERLEVNAD 98 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 111 MJÖLK, KG 100 PROTEIN, KG 104 PROTEIN % 108 FETT, KG 114 FETT % 118 TILLVÄXT 87 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 94 113 109 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 117 109 FUNKTION 24 NTM +24 P (kg) Mjölk (kg) +489,4 +15,9 F (kg) +19 Kappa kasein AA Beta kasein A1A2 VR FOLKI VR Fidello | VR Sotiisi DNK 38390 aAa 435 DOTTERFERTILITET 103 KALVNING DIREKT 102 KALVN. MATERNELL 105 JUVERHÄLSA 106 ÖVRIG HÄLSA 102 ÖVERLEVANDETAL 118 KLÖVHÄLSA 106 UNGDJURSÖVERLEVNAD 105 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 115 MJÖLK, KG 114 PROTEIN, KG 115 PROTEIN % 99 FETT, KG 114 FETT % 101 TILLVÄXT 99 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 106 103 110 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 107 104 FUNKTION
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=