NTM +29 P (kg) Mjölk (kg) +492,1 +22,0 F (kg) +11,2 Kappa kasein AB Beta kasein A1A2 VH FLANKO VH Fillman | VH Lorenz DNK 262539 aAa 342 DOTTERFERTILITET 113 KALVNING DIREKT 103 KALVN. MATERNELL 110 JUVERHÄLSA 97 ÖVRIG HÄLSA 107 ÖVERLEVANDETAL 112 KLÖVHÄLSA 112 UNGDJURSÖVERLEVNAD 100 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 117 MJÖLK, KG 115 PROTEIN, KG 122 PROTEIN % 107 FETT, KG 109 FETT % 95 TILLVÄXT 96 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 104 99 126 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 111 108 FUNKTION NTM +32 P (kg) Mjölk (kg) -196,8 +8,0 F (kg) +28,7 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH ALLOY VH Alberta | VH Grejs DNK 261909 aAa 423 DOTTERFERTILITET 109 KALVNING DIREKT 108 KALVN. MATERNELL 104 JUVERHÄLSA 101 ÖVRIG HÄLSA 108 ÖVERLEVANDETAL 111 KLÖVHÄLSA 115 UNGDJURSÖVERLEVNAD 108 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 120 MJÖLK, KG 94 PROTEIN, KG 108 PROTEIN % 122 FETT, KG 123 FETT % 124 TILLVÄXT 109 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 105 99 122 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 112 100 FUNKTION 31
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=