NTM +25 P (kg) Mjölk (kg) +69,9 +8,5 F (kg) +10,8 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VR FEATHER VR Facit P | VR Bebob FIN 48619 aAa DOTTERFERTILITET 101 KALVNING DIREKT 98 KALVN. MATERNELL 105 JUVERHÄLSA 117 ÖVRIG HÄLSA 103 ÖVERLEVANDETAL 107 KLÖVHÄLSA 108 UNGDJURSÖVERLEVNAD 107 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 110 MJÖLK, KG 102 PROTEIN, KG 108 PROTEIN % 109 FETT, KG 108 FETT % 108 TILLVÄXT 89 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 101 128 123 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 98 108 FUNKTION 24 NTM +30 P (kg) Mjölk (kg) +384,5 +14,9 F (kg) +24,4 Kappa kasein AB Beta kasein A1A2 VR VREJ VR Vuk P | VR Fanof P SWE 99256 aAa 162 DOTTERFERTILITET 104 KALVNING DIREKT 110 KALVN. MATERNELL 100 JUVERHÄLSA 116 ÖVRIG HÄLSA 104 ÖVERLEVANDETAL 122 KLÖVHÄLSA 108 UNGDJURSÖVERLEVNAD 95 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 117 MJÖLK, KG 111 PROTEIN, KG 114 PROTEIN % 102 FETT, KG 118 FETT % 107 TILLVÄXT 108 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 93 119 106 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 101 94 FUNKTION
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=