NTM P (kg) Mjölk (kg) +28 +328,2 +21,1 F (kg) +33,5 Kappa kasein BB Beta kasein A1A2 VH YDE Youngster | Praser DNK 261792 aAa 423 DOTTERFERTILITET 105 KALVNING DIREKT 102 KALVN. MATERNELL 103 JUVERHÄLSA 99 ÖVRIG HÄLSA 95 ÖVERLEVANDETAL 105 KLÖVHÄLSA 100 UNGDJURSÖVERLEVNAD 92 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 127 MJÖLK, KG 110 PROTEIN, KG 121 PROTEIN % 114 FETT, KG 126 FETT % 112 TILLVÄXT 111 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 99 107 109 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 105 96 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +30 -98,4 +9,1 F (kg) +36 Kappa kasein AA Beta kasein A2A2 VH SAGE PP Stick PP | VH Monty P DNK 261910 aAa 243 DOTTERFERTILITET 103 KALVNING DIREKT 110 KALVN. MATERNELL 100 JUVERHÄLSA 114 ÖVRIG HÄLSA 108 ÖVERLEVANDETAL 109 KLÖVHÄLSA 100 UNGDJURSÖVERLEVNAD 104 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 122 MJÖLK, KG 97 PROTEIN, KG 109 PROTEIN % 117 FETT, KG 128 FETT % 126 TILLVÄXT 100 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 97 95 109 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 99 101 FUNKTION 29
RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=