ProCROSS-Katalog-Växa-nr2-2022

NTM P (kg) Mjölk (kg) +39 +0 +18,1 F (kg) +33,5 Kappa kasein BB Beta kasein A2A2 VH SADUDU VH Solado | VH Bosman DNK 261914 aAa 342 DOTTERFERTILITET 104 KALVNING DIREKT 110 KALVN. MATERNELL 104 JUVERHÄLSA 112 ÖVRIG HÄLSA 110 ÖVERLEVANDETAL 103 KLÖVHÄLSA 113 UNGDJURSÖVERLEVNAD 108 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 127 MJÖLK, KG 100 PROTEIN, KG 118 PROTEIN % 126 FETT, KG 126 FETT % 122 TILLVÄXT 91 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 93 103 115 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 104 100 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +32 -65,6 +13,1 F (kg) +23,2 Kappa kasein AB Beta kasein A2A2 VH HATCH VH Hayward | VH Rakeem DNK 261544 aAa 234 DOTTERFERTILITET 108 KALVNING DIREKT 106 KALVN. MATERNELL 105 JUVERHÄLSA 101 ÖVRIG HÄLSA 110 ÖVERLEVANDETAL 115 KLÖVHÄLSA 111 UNGDJURSÖVERLEVNAD 112 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 120 MJÖLK, KG 98 PROTEIN, KG 113 PROTEIN % 123 FETT, KG 118 FETT % 116 TILLVÄXT 107 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 96 104 118 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 106 103 FUNKTION 28

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=