ProCROSS-Katalog-Växa-nr2-2022

NTM P (kg) Mjölk (kg) +26 -35,3 +4,3 F (kg) +13,0 Kappa kasein AB Beta kasein A2A2 VR VILPERI VR Viljar | VR Hambo FIN 48035 aAa 516342 DOTTERFERTILITET 117 KALVNING DIREKT 97 KALVN. MATERNELL 115 JUVERHÄLSA 115 ÖVRIG HÄLSA 105 ÖVERLEVANDETAL 115 KLÖVHÄLSA 101 UNGDJURSÖVERLEVNAD 105 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 109 MJÖLK, KG 99 PROTEIN, KG 104 PROTEIN % 110 FETT, KG 110 FETT % 114 TILLVÄXT 91 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION ANTAL DÖTTRAR 624 EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 108 111 110 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 93 116 FUNKTION NTM P (kg) Mjölk (kg) +29 +105,8 +12,8 F (kg) +20,9 Kappa kasein AA Beta kasein A2A2 VR ARVID VR Azer | VR Herbert SWE 99955 aAa DOTTERFERTILITET 102 KALVNING DIREKT 99 KALVN. MATERNELL 103 JUVERHÄLSA 114 ÖVRIG HÄLSA 108 ÖVERLEVANDETAL 104 KLÖVHÄLSA 119 UNGDJURSÖVERLEVNAD 97 90 100 110 120 MJÖLKINDEX 116 MJÖLK, KG 103 PROTEIN, KG 112 PROTEIN % 114 FETT, KG 116 FETT % 116 TILLVÄXT 104 90 100 110 120 HÄLSOEGENSKAPER PRODUKTION EXTERIÖR KROPPSSTORLEK BEN JUVER 90 100 110 120 97 108 125 MJÖLKBARHET TEMPERAMENT 90 100 110 120 96 92 FUNKTION 23

RkJQdWJsaXNoZXIy MzE5MDM=